Crowdfunding – Financiering

Via de website van ‘Kadonation’ hebben we ons crowdfundingsproject ‘Een wiel voor de Velpe’ gelanceerd gehad. Dankzij een aantal gulle gevers hebben we hier ruim €4000 opgehaald. Een dikke ‘Merci!’ aan deze gulle gevers van het eerste uur! Dit is een mooie aanzet, maar is helaas nog niet voldoende om dit project te verwezenlijken. De crowdfunding hebben we stopgezet, maar we geven zeker niet op!

Dankzij contacten met de vrijwilligers die recent de abdijmolen van Herkenrode hebben opgeknapt hebben we een aantal ideeën opgedaan om het hele project op een meer betaalbare manier uit te voeren. We zijn dit nu verder aan het uitwerken en hopen binnenkort concrete stappen te kunnen zetten

Alle donateurs die via de Crowdfunding hebben bijgedragen gaan we niet vergeten, en zullen bij realisatie van het project met naam worden vermeld op een speciale plaquette die bij het wiel zal worden aangebracht. Uiteraard houden wij iedereen op de hoogte van onze vooruitgang via deze website. Alle donateurs zullen terzijnertijd worden uitgenodigd voor een feestelijke ingebruikname van het waterrad.