Vlaamse Molens

In het 2018 lente nummer van Vlaamse Molens, tijdschrift voor alle molenliefhebbers staat nu een vier pagina’s tellend artikel over ons crowdfundingsproject.

Nieuw: Fotoblog

Sinds dat we hier wonen hebben we al de nodige foto’s gemaakt die we via de fotoblog met jullie willen delen. Gewoon mooie sfeerbeelden van deze lokatie en impressies van de planten en dieren die we hier tegenkomen.

Crowdfunding gaat van start

Het is zover,  de website is compleet en de crowdfunding kan van start gaan. Uiteraard zien we graag jullie giften tegemoet, maar alle ideëen voor fondsenwerving zijn van harte welkom. Het belangrijkste is nu om zo veel mogelijk mensen op de hoogte te brengen.

Aan iedereen die dit leest: zegt het voort…

Aan iedereen op facebook: deel onze pagina met jullie vrienden…

Onze nieuwe webstek is in de lucht

Sinds een paar dagen zijn we druk bezig geweest deze website op punt te stellen. De directe aanleiding is de crowdfundingsactie om geld in te zamelen voor een nieuw waterrad. Op dit moment zijn we dan ook bezig daar zoveel mogelijk informatie over bijeen te brengen.

In de toekomst gaan we deze site gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van onze activeiten op en langs de Velpe. Als je suggesties of commentaren hebt laat maar komen….